Casserole puodai

82 items total
Žemas puodas TITANIUM NOWO 28 x 28 cm, titanas, WOLL WL1028N
Žemas puodas M'COOK 28 cm, su dangčiu, Mauviel
388 €
ML523079
Žemas puodas CHISTERA 24 cm, tamsiai mėlynas, ketaus, Staub ST12612491
Žemas puodas M'COOK 24 cm, MAUVIEL
317 €
ML523025
Žemas puodas M'COOK 24 cm, su stikliniu dangčiu, Mauviel ML523075
Žemas puodas 28 cm, grafito pilkos spalvos, ketaus, Staub ST12612818
Žemas puodas DIAMOND LITE PRO 26 x 26 cm, titanas, WOLL WL10262DLP
Žemas puodas FUNCTION 4 24 cm, WMF
159,72 €
WM0760246380
Žemas puodas DIAMOND LITE PRO 22 x 22 cm, titanas, WOLL WL10222DLP
Žemas puodas MAMI 28 cm, nerūdijantis plienas, Alessi ALSG10228
Žemas puodas PRO 24 cm, su dangčiu, Zwilling
129,50 €
ZW65122240
Troškinimo puodas MAMI 24 cm, nerūdijantis plienas, Alessi ALSG10224
Žemas puodas MINI 16 cm, WMF
39,49 € –18 %
32 €
WM0716766040
Žemas puodas ORIGINAL-PROFI COLLECTION 16 cm, 1,4 l, Fissler FS84138160000
Žemas puodas CON CLASSE 24 cm, varis, Ruffoni
Naujiena
528 €
RUFCLA2412XL
Žemas puodas 24 cm, grafito pilkos spalvos, ketaus, Staub ST12612418
Up
More products

Puodai - maži, bet būtini puodai kiekvienai virtuvei

Kas yra troškinimo puodai?

Puodai - tai žemi puodai, kuriuos paprastai galima naudoti ir ant viryklės, ir orkaitėje. Jie yra platesni nei aukšti, paprastai turi dangtį ir dvi nedideles rankenas. Dažnai jie vadinami žemais puodais, troškintuvais, prancūziškomis orkaitėmis arba olandiškomis orkaitėmis.

Kam naudojate puodą troškinimui?

Puodai yra labai universalūs ir turi būti kiekvienoje virtuvėje. Juos galima naudoti:

  • sriubų, troškinių, kepsnių, padažų virimas
  • vieno puodo patiekalų gaminimas orkaitėje
  • pašildyti nedideles maisto porcijas
  • ruošti maistą vienam ar dviem žmonėms

Kurį puodą pasirinkti?

Svetainėje Kulina siūlome platų žemų puodų asortimentą, pagamintą iš įvairių medžiagų, patikimų prekės ženklų ir pritaikytą skirtingiems interjero stiliams. Jei nežinote, kokį puodą pasirinkti, perskaitykite mūsų pagrindinį pirkinių vadovą apie puodus čia ir peržiūrėkite mūsų puodus iš WMF, Zwilling, Tefal arba Smeg.

Mūsų patarimas: jei ieškote mažų žemų puodų, išbandykite "Mini" kolekciją iš WMF, kurios žemi puodai pagaminti iš aukštos kokybės ir labai patvaraus "Cromargan®" (18/10 nerūdijančiojo plieno) ir turi universalų "TransTherm®" pagrindą, tinkantį visų tipų viryklėms. O blizgi apdaila tikrai suteiks jūsų virtuvei elegancijos!

Kaip prižiūrėti puodus?

Ar žinote, kad dauguma žmonių per savo gyvenimą naujus puodus perka tik du ar tris kartus? Kartais esame linkę pirkti automobilį dažniau nei puodus! Todėl verta investuoti į aukštos kokybės puodus ir džiaugtis jų funkcionalumu daugelį metų ir kiekvieną kartą gaminant maistą. Jei investuojate pinigus į aukštos kokybės indus, taip pat turėtumėte pasirūpinti tinkama puodų priežiūra. Kaip prižiūrėti puodus?

  • prieš pirmą kartą naudodami visada perskaitykite gamintojo instrukcijas ir įsitikinkite, kad nededate puodų į indaplovę, jei tai nerekomenduojama,
  • nenaudokite metalinių įrankių, kurie gali subraižyti puodų paviršių, naudokite medinius arba silikoninius virtuvės įrankius,
  • nepalikite nešvarių puodų per naktį arba ilgai juos mirkykite (ypač nerūdijančio plieno puodus),
  • jei norite atsikratyti dėmių ant nerūdijančio plieno puodų paviršiaus, valykite juos nerūdijančio plieno valymo priemone,
  • venkite valyti keramine danga padengtus puodus plienine vata,
  • geležinius puodus valykite iš karto po naudojimo ir nenaudokite muilo, nes metalas yra porėtas ir gali sugerti cheminių medžiagų skonį,
  • venkite temperatūrinio šoko, nedėkite karštų puodų į šaltą vandenį ir t. t,
  • ketaus induose nekepkite rūgščių maisto produktų (pvz., pomidorų),
  • nedėkite dengtų puodų ir keptuvių vienas ant kito, nes tai gali sukelti įbrėžimų ir įskilimų. Pakabinkite juos ant kabliukų arba padėkite ant šono.