Blenderiai su stovais
Trintuvai su stovu– efektyvus sutrinimas
Blenderiai dažniausiai naudojami kreminėms sriuboms, sveikiems kokteiliams ar alkoholiniams gėrimams ruošti, tačiau jie taip pat gali būti naudojami naminiam humusui, pesto, tyrėms ar bet kam, kam reikalingas smulkinimas.
Ar turėčiau rinktis trintuvą su stovu ar rankinį trintuvą?
Nors rankiniai trintuvai yra kompaktiški, patogūs ir neužima daug vietos virtuvės stalčiuose, trintuvai su stovu turi daug kitų privalumų – jie galingesnis, turi daugiau funkcijų, todėl galite pagaminti kremines sriubas, padažus ir tyres . Tiesa, kad jie užima daugiau vietos ant virtuvės stalviršio ir reikalauja daugiau valymo, o ingredientus iš puodų ar dubenėlių turite perkelti į trintuvo su stovu dubenį tačiau galutinio gaminio tekstūra verta dėmesio. Trintuvai su stovu taip pat yra tinkamiausias sprendimas maišant kietus komponentus, pvz., ledo kubelius šaldytiems gėrimams arba šaldytus vaisius kokteiliams.
Spręsdami, ar pirkti trintuvą su stovu turėtumėte pagalvoti apie numatytą paskirtį. Ką dažniausiai gaminate, ar tikrai reikės prietaiso, kuris galėtų efektyviai maišyti ingredientus? Ar dažnai ruošiate kokteilius, gėrimus, sriubas, daržovių makaronus ir tyreles ar pesto? Jei atsakymas yra teigiamas, tikrai turėtumėte nusipirkti trintuvą su stovu savo virtuvei.
Kulinoje yra daug trintuvų su stovu, kurių kainos skiriasi ir turi skirtingas funkcijas. Pasirinkite retro stilių iš Smeg arba KitchenAid arba rinkitės ką nors modernesnio iš tokių prekės ženklų kaipAlessi, ETA arba WMF.
Trintuvo su stovu laikymas ir priežiūra
Jei kyla problemų apdorojant komponentus trintuvo su stovu pagalba, nedvejodami naudokite grūstuvą kad mišinys judėtų aplink ašmenis. Įsitikinkite, kad jūsų trintuvo indas yra užpildytas bent 25 %, įpilkite šiek tiek skysčio arba padidinkite maišytuvo greitį, kad peiliukai veiktų sklandžiau. Jei ingredientai nepradeda judėti, mažesnis greitis taip pat gali padėti jiems pradėti judėti.
Taip pat naudinga pridėti ingredientų pagal recepto instrukcijas; Trintuvų receptų knygose paprastai pateikiama sudedamųjų dalių seka. Įprasta sudedamųjų dalių į maišytuvą tvarka, kai gaminate kokteilį be recepto, yra tokia: pirmiausia žalumynai, tada žali vaisiai ir daržovės, šaldytas maistas, ledas ir, galiausiai, skystis.
O jei esate kokteilių gerbėjas, taip pat patikrinkite mūsų smoothie-makers/">smoothie gaminimo prietaisų pasiūlą, kurie padės paruošti naminį glotnutį ir pasiimti jį į kelionę su pridėta specialia nešiojama gertuve.