barmeno įrankiai
Barmeno įrankiai - ruoškite kokteilius kaip profesionalas
Kodėl barmenams reikalingi įrankiai?
Įprasta sentencija teigia, kad barmenas yra toks geras, kokie geri yra jo įrankiai. Todėl kiekvienas baras turi turėti reikiamų ir pakankamų įrankių ir įrangos, kad galėtų gerai dirbti. Šie įrankiai gali būti pagaminti iš įvairių medžiagų, įskaitant nerūdijantį plieną, plastiką, medieną, stiklą ir t. t., priklausomai nuo įrankio ir jo paskirties.
Kad viskas būtų gerai, reikia tinkamų įrankių, ne išimtis ir gėrimų patiekimas. Neturint tinkamų barmeno įrankių, gėrimai nebus tokie skanūs, teks sugaišti daugiau laiko aptarnaujant klientus, o galiausiai nukentės ir pasitenkinimas, ir pelnas. Geriausia baro įranga gali padėti maišyti, spausti, įtempti ir pilstyti puikius kokteilius, nesvarbu, ar esate pradedantis barmenas, ar patyręs meistras.
Mes kruopščiai atrinkome aukščiausios kokybės prekes iš gerai žinomų įmonių, pvz Philippi, Blomus, ir WMF kad jums būtų dar paprasčiau ir įdomiau.
Kokių barmeno įrankių galima rasti svetainėje Kulina?
Kulina pateikė barmenų įrankių rinkinį, kad užtikrintumėte veiksmingą baro darbą ir padidintumėte svečių pasitenkinimą. Šiuos įrankius galite rasti mūsų svetainėje:
- Maišytuvai; naudojami ingredientams maišyti ir gėrimams atšaldyti.
- Baro šaukštai; naudojami ingredientams maišyti ir matuoti.
- Žiguliai; naudojami ingredientams tiksliai išmatuoti.
- Piltuvėliai; naudojami skysčio srautui reguliuoti pilant gėrimus.
- Butelių atidarytuvai; naudojami alaus, vyno ir limonado buteliams atidaryti.
- Kamščiai; naudojami alkoholio buteliams užkimšti ir apsaugoti nuo išsiliejimo.
- Peleninės; j ose laikomos cigarečių nuorūkos ir kitos rūkymo medžiagos.
Taip pat siūlome barmenų rinkinius, į kurių rinkinį įeina keli įrankiai. Naudodami šias tinkamas priemones galite pasigaminti skanių ir akį traukiančių kokteilių, kurie priblokš lankytojus.
Kaip tinkamai prižiūrėti baro įrankius?
Pirmiausia pasirūpinkite, kad po kiekvieno naudojimo įrankius visada kuo greičiau nuvalytumėte, naudodami neabrazyvines medžiagas ir šiltą vandenį su lengvu plovikliu, kad išvengtumėte įbrėžimų.
Siekiant išvengti rūdžių ar korozijos, dažnai patariama valyti rankomis. Taip pat labai svarbu kruopščiai išdžiovinti. Po to įrankius sudėkite į tam skirtą organizatorių arba talpyklą.
Kad išvengtumėte nelaimingų atsitikimų, įrankius naudokite atsargiai, prireikus sutepkite judančias sudedamąsias dalis ir laikykite juos drėgnose ar perpildytose sandėliavimo vietose.
Šie patarimai padės jums palaikyti geriausią barmeno įrankių būklę, kad jie ir toliau būtų naudingi per nesibaigiančius maišymo seansus.