Ballarini

Ballarini yra pirmaujanti Italijos aukštos kokybės nepritraukiančių keptuvių gamintoja. Pažiūrėkite, kaip patogiai, lengvai ir puikiai galima gaminti maistą!
3 items total
Gili keptuvė FERRARA GRANITIUM EXTREME 24 cm, Ballarini BAL1000954
Serviravimo keptuvė FERRARA 24 cm, Ballarini
55,50 € –20 %
44,37 €
BAL1000952
Keptuvė nelipnia danga FERRARA GRANITIUM EXTREME 26 cm, Ballarini BAL1000964

Ballarini - pagaminti su itališka aistra gaminti maistą

Ballarini tai prekės ženklas, kuris jau daugiau kaip 130 metų yra aukštos kokybės itališkų indų sinonimas. Šis prekės ženklas turi turtingą istoriją, kuri prasidėjo 1889 m., kai Paolo Ballarini įsteigė nedidelę dirbtuvę Rivarolo miestelyje netoli Padujos (Italija). Šiandien Ballarini yra gerai žinomas prekės ženklas, nuo 2015 m. priklausantis "Zwilling Group".

Ballarini - ne tik keptuvės

Ballarini misija - teikti vartotojams aukštos kokybės, patvarius ir gražaus dizaino indus, kurie pagerintų maisto gaminimo patirtį. Ballarini siūlo platų virtuvės indų asortimentą, skirtą tiek profesionalių virėjų, tiek namų šeimininkų poreikiams patenkinti. Prekės ženklo gaminių asortimentą sudaro keptuvės, keptuvės, puodai, keptuvės, keptuvės su grotelėmis ir keptuvės WOK, taip pat specializuoti kepimo indai, skirti kepti ant grotelių, kepimui (be PFOA, nelimpančio paviršiaus) ir kepimui.

Ballarini keptuvės tokios ypatingos dėl savo medžiagų ir konstrukcijos kokybės. Šio prekės ženklo keptuvės pagamintos iš didelio storio aliuminio pagrindo, kuris tolygiai paskirsto šilumą, apsaugo nuo karštų taškų ir leidžia tiksliai kontroliuoti kepimą. Keptuvės taip pat padengtos nelimpančiu paviršiumi, kuriame nėra kenksmingų cheminių medžiagų ir kurį lengva valyti. Be to, Ballarini keptuvės turi ergonomiškas rankenas, kurios sukurtos taip, kad jas būtų patogu ir lengva naudoti.

Svetainėje Kulina siūlome Ballarini nepridegančias keptuves su rankena su patentuota "Thermopoint", kuri pagal savo spalvą įspėja apie tinkamą keptuvės įkaitimą. Rankeną galima dėti į orkaitę, kurios maksimali temperatūra 160 °C, todėl pagaliau galėsite išbandyti metodą "pirmiausia apkepk, po to kepk", kad iškeptumėte ribeye kepsnius.

Kokybę pripažįsta geriausi virtuvės šefai ir dizaino mėgėjai

Ballariniįsipareigojimas siekti kokybės ir naujovių buvo įvertintas daugybe apdovanojimų, įskaitant prestižinį "Red Dot" dizaino apdovanojimą. Šio prekės ženklo indus naudoja geriausi virėjai visame pasaulyje, jie buvo aprašyti svarbiausiuose kulinariniuose leidiniuose.

Apibendrinant galima pasakyti, kad Ballarini yra prekės ženklas, sukurtas su itališka aistra gaminti maistą. Daugiau nei 130 metų patirtį turintis prekės ženklas ir toliau vartotojams siūlo aukštos kokybės, patvarius ir gražaus dizaino virtuvės indus. Nesvarbu, ar esate profesionalus virėjas, ar gaminate namuose, svetainėje Ballarini kiekvienas ras ką nors sau.