Apvalių pyragaičių formos

7 items total

Apvalios tortinės - pagrindinis kiekvieno pyragų kepimo entuziasto įrankis

Kam galima naudoti apvalią tortinę?

Apvalios tortinės - bene populiariausios kepimo formos - dažnai naudojamos gimtadienio tortams, biskvitiniams tortams, sūrio pyragams ir įvairiems sluoksniuotiems ir daugiaaukščiams tortams kepti. Labai dažnai pagamintos iš aliuminio, jos užtikrina tolygų pyrago sluoksnių iškepimą.

Pasirinkta tortavimo forma gali turėti didelės įtakos jūsų kulinarinių eksperimentų rezultatams, todėl svetainėje Kulina siūlome aukštos kokybės apvalias tortavimo formas, kurios padės iškepti geriausius tortus.

Ar spyruoklinė torto forma yra patikima?

Apskrita torto forma su nuimamu dugnu ir šonais vadinama spyruokline torto forma. Apvalios spyruoklinės formos keptuvės puikiai tinka visų rūšių sūrio pyragams (kepamiems ir nekepamiems), putėsiams ir pyragams gaminti. Jei įsigysite kokybišką spyruoklinę torto formą, jums nereikės jaudintis, kad skysta tešla išbėgs iš formos ir sukels netvarką orkaitėje. Taip nebus!

Didžiausias spyruoklinių formų keptuvių privalumas yra tas, kad pyragą galima išimti iš keptuvės jo neapverčiant ir nekelti, nes spyruoklinės keptuvės šonai yra nuimami. Išėmę pyragą iš orkaitės ir jam atvėsus, galite tiesiog atplėšti šonus jungiančią juostą ir ją nuimti, palikdami pyragą ant pagrindo. Taip daug lengviau perkelti tortą į torto stovą. Nepamirškite torto padėklo, jei norite kuo elegantiškiau patiekti sūrio pyragą.

Kaip išsirinkti geriausio dydžio apvalią torto formą savo tortui?

Kartais sunku nuspręsti, kokią torto formą naudoti. Toliau rasite įprastus apvalių kepimo formų matmenis ir tešlos tūrį, kurį jos gali sutalpinti.

Apvalios keptuvės:
6×2 coliai (15 x 5 cm) = 4 puodeliai (960 ml)
8×2 coliai (20 x 5 cm) = 6 puodeliai (1,4 l)
9×2 coliai (23 x 5 cm) = 8 puodeliai (1,9 l)

"Springform" formos keptuvės:
9x 2,5 colio (23 x 6 cm) = 10 puodelių (2,4 l)
10x 2,5 colio (25 x 6 cm) = 12 puodelių (2,8 l)

Svetainėje Kulina rasite daugybę įvairių dydžių ir medžiagų apvalių tortų formų, taip pat išskleidžiamų tortų žiedų iš geriausių gamintojų, pvz de Buyer, Kaiser arba Lékué.